Aer conditionat auto

KONFORT Evolution Serie 600
KONFORT 707R - Simple and efficient charging - TEXA S.p.A.

La DEPOZITUL DE ROTI beneficiezi de un serviciu complet destinat instalației de climatizare a mașinii tale. Vino la noi pentru curățarea refrigerantului de impurități și pentru încărcarea cu freon a sistemului de AC cu cea mai performantă și mai precisă aparatură disponibilă pentru mașina ta.Avand mecanici instruiti in electrica, electronica si mecanica, specializati in diagnosticarea si repararea sistemelor de aer conditionat, indiferent de problema pe care o aveti la masina, va putem oferi o solutie profesionala si avantajoasa.


✅Beneficiile serviciului de incarcare/completare :

  • Vei folosi instalația de aer condiționat a mașinii în condiții optime și la capacitate maximă.
  • Se elimină și mirosul neplăcut din mașină, iar tu și pasagerii veți respira doar aer curat.
  • Se depistează eventualele scurgeri sau pierderi de presiune.
  • Cantitatea de freon este reglată conform modelului tău de mașină.

Utilizam aparate de diagnoză și intretinere de  ultimă generație.

Oferim solutii complete de verificare si intretinere ale sistemelor de aer conditionat. Scurgerile de refrigerant si defectele pot fi diagnosticate si reparate inainte de a deveni serioase, respectiv sa afecteze compresorul si implicit masina dvs.


In urma inspectiei, va putem oferi cea mai buna solutie pentru problema dvs. Detinem echipamente ce ne permit sa reparam anumite componente ale sistemului de climatizare, pentru a nu fi nevoie sa inlocuiti componentele.
Pentru o diagnosticare completa, va asteptam la service-ul nostru!

Car AC Repair Dubai | Car AC Service Shop - Upto 80% OFF
KONFORT 707R - Simple and efficient charging - TEXA S.p.A.

❄️Efectuarea periodica a acestor verificari prezinta urmatoarele beneficii:

depistarea din timp a eventualelor pierderi de presiune si remedierea acestora in scopul utilizarii autovehiculului in conditii optime de confort;

reglarea cantitatii de freon conform specificatiilor tehnice ale producatorului pentru functionarea eficienta a sistemului de climatizare


❄️Cum functioneaza sistemul de climatizare?

Climatizarea este un sistem complex, cuprins dintr-un circuit de aer si dintr-un circuit inchis de agent refrigerant (bucla de climatizare). Obectivul acestui sistem este de a scoate caldura din aerului care intra in habitaclu (la trecerea prin evaporator). In consecinta, aceasta caldura este restituita in aerul exterior, sub capota motorului (la trecerea prin condensator).

Petru realizarea acestui lucru, climatizarea utilizeaza in circuitul inchis, un principiu fizic simplu: Fluidul refrigerant (freonul) absoarbe caldura prin trecerea din starea lichida in starea gazoasa si elibereaza cadura la tecerea din starea gazoasa in starea lichida.
In circulatia in interiorul buclei de climatizare, fluidul refrigerant trece succesiv din stare gazoasa in stare lichida.


❄️Cum decurge procesul de încărcare?

În prima fază tehnicianul nostru va determina tipul de freon pe care îl folosește mașina ta, folosind o inspecție vizuală a conectorilor și ulterior un analizor care va certifica dacă gazul rămas în instalație este sau nu contaminat.

Ulterior, se va conecta aparatul de încărcat Texa la instalație și se va determina dacă există pierderi semnificative*. Dacă totul este în regulă se face completarea cu R1234YF conform specificațiilor producătorului.


❄️Cât durează încărcarea cu freon R1234YF?

R1234YF este un agent frigorific modern cu proprietăți superioare gazelor care l-au precedat. Încărcarea durează aproximativ 45 minute.


?De ce să apelezi la Depozitul de Roti? 

Nu toți furnizorii de agent frigorific R1234YF si R134A oferă gaz original pur. Intervențiile necorespunzătoare asupra instalației de aer condiționat pot duce la pagube de mii de lei și chiar la stricarea iremediabilă a unor componente. De aceea noi oferim posibilitatea de a incarca cu freon de inalta calitate cu certificat de calitate si conformitate.

Este bine cunoscut faptul ca sistemele A/C nu consuma freon precum o masina consuma ulei. Insa la o anumita perioada de timp, intervin scurgerile de freon care reduc eficienta sistemului.
De obicei cand se simte un aer care este mai cald, este nevoie de o incarcare.

Daca observati scurgeri de freon sau sistemul A/C nu functioneaza cum trebuie, nu ezitati sa ne contactati. Oferim cea mai buna solutie pentru masina dvs.!

Va asteptam la noi in Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr.77-79 sector1, Bucuresti.

Relatii la telefon:? 0745.763.874


☀️OZONIFICARE HABITACLU

Exista probabilitatea ca dvs. sa constatati un miros neplacut chiar si dupa incarcarea cu freon! Dar asta se datoreaza bacteriilor ce se depun in interiorul instalatiei de aer conditionat! Aceasta problema este foarte usor de remediat si dureaza circa 30 de minute / 2 ore prin procesul de ozonificare!

How Ozone Cleaning Works?
Ozonator M-MX4000 | aer condiționat \ Accesorii și unelte de aer  condiționat aer condiționat \ Accesorii și unelte de aer condiționat aer  condiționat \ Accesorii și unelte de aer condiționat | Tytuł
The Most Common Air Conditioner Problems In Cars – And How To Diagnose Them  - Ride Time

✅ Generatoarele de ozon(ozonificatoarele de aer) sunt aparate care au scopul de a produce ozon intr-un spatiu neocupat pentru a il purifica si a proteja sanatatea persoanelor fata de virusi, bacterii, fum, mirosuri neplacute si microorganisme daunatoare sistemului imunitar.

Call Now Button